Laden Workshops

Terug naar workshops

Film: Minding the gap

7 april | 09:30 - 11:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Wie opgroeit in Rockford, Illinois, kijkt uit op werkloosheid en armoede. Drie vrienden vinden een uitlaatklep in skateboarden. Een van hen, Bing Liu, filmt hun avonturen, maar ook hoe ze abrupt de volwassenheid in worden gekatapulteerd, inclusief rotbaantjes, baby’s en bedenken wat het nou eigenlijk betekent om een man te zijn. Als jonge filmmaker keert hij terug naar zijn geboorteplaats om te onderzoeken hoe overeenkomstige omstandigheden uit hun jeugd bij ieder van hen tot een ander pad en verschillende inzichten hebben geleid.

 

Een film over opgroeien, vriendschap, huiselijk geweld en persoonlijke ambitie. Een must-see voor de jeugdzorg en de vrijwilliger die met jongeren werkt!

Na afloop van de film vindt er een nabespreking plaats onder leiding van docente Charlot Lugtigheid.

 

Deze filmvertoning vindt plaats tijdens de Agora week van Avans Hogeschool opleiding Social Work. Tijdens deze week kunnen studenten zelf vorm en inhoud geven aan het leren. Avans Hogeschool organiseert 2x per jaar deze week om een aanbod te doen op een breed spectrum aan thema’s en onderwerpen. Avans stelt tijdens deze week een aantal workshopplaatsen open voor vrijwilligers. (Locatie Hervenplein, lokaal TA302)

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Avans Hogeschool
Hervenplein 2
's-Hertogenbosch, 5232 JE Nederland
Telefoon:
06-46768110

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is niet meer mogelijk