Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Familieopstellingen

13-11-2019 | 19:30 - 22:15

Locatie: 's- Hertogenbosch

Hoe maak ik het onzichtbare zichtbaar?

Een opstelling geeft snel diepe inzichten. Een opstelling is de snelste manier om te komen tot concrete oplossingen voor zakelijke en persoonlijke vraagstukken binnen organisaties en gezinnen. Schrijf je nu in en ervaar het zelf.

Tijdens de workshop Familieopstellingen wordt er op een speelse manier onderzocht wat er echt speelt in en tussen mensen. Je ontvangt verrijkende inzichten over jezelf en over familieverhalen/verbanden.  Belemmeringen en blokkades in en tussen mensen worden zichtbaar gemaakt waarna vrijheid kan worden ervaren. Onbewuste processen worden bewust waardoor keuzes duidelijker worden.

De workshop Familieopstellingen is vooral voor iedereen die geïnteresseerd is om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die naar zijn eigen drijfveren, valkuilen en kwaliteiten wil kijken.

De workshop wordt gegeven door Diane Brouns, Orthopedagoog en Systemisch Opsteller van Familieopstellingen. Vanuit haar gedrevenheid en authentiek zijn heeft Diane haar eigen praktijk Hartenkracht opgestart met zelf ontwikkelde ideeën en uitgewerkte methodieken die blijvend positief resultaat opleveren. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Diane voorop. Benieuwd naar Diane? Kijk alvast op haar website Kinderpraktijk Hartenkracht

 

Gegevens

Datum:
13-11-2019
Tijd:
19:30 - 22:15
Kosten:
€4
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Farent
Rogier vd Weydenstraat 2
's- Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk