Laden Evenementen

Terug naar workshops

Energieboost

12 juli | 09:00 - 11:00

Locatie: den Bosch

Een ENERGIEBOOST! Dat kan iedereen wel gebruiken, toch? Zeker als je kleine kinderen hebt en je uitgedaagd wordt in je wens om te zorgen voor anderen en zorgen voor jezelf. Deze workshop draait helemaal om jou! In deze workshop geen tsjakka-kunstjes of hippe hypes maar praktische tools waarmee je jezelf helpt aan richting en helderheid! Leven in harmonie met je omgeving én met jezelf, dat voelt lekkerder en luchtiger. En plezier hebben we ook, reken maar!

 

Inhoud

 

We starten meteen praktisch: met kijken naar jezelf, op een heel leuke ontspannen manier. Hoe zit jij in elkaar? Wat gaat jou gemakkelijk af en waar krijg jij energie van? Waar ben jij goed in maar valt jouzelf helemaal niet op? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? En misschien heb je ook valkuilen, dingen die je liever wilt vermijden maar je weet niet hoe. We werken met behulp van mooie werkbladen, die thema’s hebben die te maken hebben met het leven van alledag.

De eerste drie thema’s zijn voor alle deelnemers gelijk. Daarna kan je kiezen welk thema jij graag aan wilt werken. Over iets wat er momenteel speelt in jouw leven of over iets wat jij het belangrijkste vindt. Je kunt kiezen uit 9 thema’s.

Delen in de groep hoeft niet, maar mag wel. Net wat jij fijn vindt. Ik zorg voor een veilige en respectvolle sfeer en verheug me er op jullie te ontmoeten.

 

Wat brengt deze workshop je? 

Met deze workshop leer je jezelf nog wat beter kennen. Op een net iets andere, verrassende manier. Na afloop heb je helder waar je staat en waar je naar toe wilt. Als een soort levenskompas. Ook weet je precies wat jij het belangrijkste vindt. Jij staat (weer) aan het roer, hebt het stuur in handen en vindt jouw weg😊.

Voor wie

Als vrijwilliger help je graag anderen. Dat is prachtig-mensenwerk. En jij wordt daar blij van! Maar jezelf en je eigen leven managen, dat valt soms even niet mee. Zeker als er thuis omstandigheden zijn die veel van je vragen. Dan zal deze workshop jou zeker aanspreken!

Over de workshopgever

Annet (1960) houdt van mensen en van mensenwerk. Sinds 1995 heeft zij talloze opleidingen gevolgd. Eerst vooral over hoe ons lichaam werkt, later ook over hoe onze geest in elkaar zit en waarom we doen (en niet doen!) wat we doen. Want lichaam en geest zijn één. Daar zijn alle wetenschappers over de hele wereld het nu gelukkig over eens. Annet werkt als levenscoach en BOvV vitaliteitstherapeut en wordt als zzp-er ingehuurd door bedrijven en privé personen om te helpen bij oa. levensvragen, burn-out, loopbaanbegeleiding, vitaliteitstrajecten en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft Annet zich de laatste jaren verder verdiept in chronisch pijn en blessures en heeft daarvoor een compleet nieuwe en eenvoudige en respectvolle aanpak ontwikkeld. De wijsheid van ons lichaam gecombineerd met ons verstand om daar iets mee te doen, dat vindt zij oneindig boeiend.

 

Ter informatie

Wij zorgen voor pen en papier. De workshop is rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuning nodig om de workshop voor jou toegankelijk te maken, dan horen we dat graag via info@vrijwilligersacademie073.nl.

 

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
09:00 - 11:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

BBS Hambaken
Het Wielsem 1
den Bosch, Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk