Laden Workshops

Terug naar workshops

Depressie, wat is het?

9 juni | 19:30 - 21:30

Locatie: 's- Hertogenbosch

Depressie komt veel voor. Iedereen kan in zijn leven te maken krijgen met een depressie. Bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen en ouderen komen depressies voor. Een depressie heeft niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving.

 

Wat is een depressie? Hoe herken je een depressie? Wat is daarbij anders dan een dip of niet goed in je vel zitten? Hoe ontstaat het? Wat zijn de gevolgen voor de omgeving? Hoe kan ik het beste omgaan met iemand die een depressie heeft en waar kan ik op zoek naar meer informatie? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens deze workshop.

 

‘Depressie, wat is het?’ is een interactieve bijeenkomst, met verschillende werkvormen en waar voldoende ruimte is voor ieders vragen en inbreng. De workshop wordt aangeboden door Ypse en gegeven door Ingrid van der Leegte (preventie-medewerker bij Ypse) en door Marie Voorbij (ervaringsdeskundige bij Ypse).

 

Deze workshop is speciaal voor vrijwilligers die in aanraking komen met personen die last hebben van depressies of voor iedereen die hier geïnteresseerd is in meer informatie over depressie

Inschrijven kan vanaf 1 april 2020 20.00u

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Farent
Rogier vd Weydenstraat 2
's- Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Ypse

Schrijf jezelf in voor deze workshop

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Inschrijven is nog niet mogelijk