Laden Evenementen

Terug naar workshops

Webinar – Culture Games

25 februari | 19:30 - 21:30

Locatie: Online

Doe mee aan de Culture Games!

 

Een online cultuurspel waarin jij op een leuke en interactieve manier kennis en informatie krijgt over het werken met verschillende culturen.

Pret, terwijl je leert! Je wordt je bewust van aspecten die een rol kunnen spelen tijdens de interactie met mensen van andere culturen. Ook ontvangen je tips over het werken met andere culturen. Er is ook ruimte om je eigen tips te delen. Voor de winnaar stellen we een leuke prijs beschikbaar!

Dit online event wordt geleid door Kirtika van Hunen-Malla.

Kirtika geeft als gecertifieerde intercultural trainer (Interchange Institute Washington DC)  trainingen, workshops en  lezingen voor organisatie en professionals over ‘werken met andere culturen’. Ook coacht ze mensen afkomstig vanuit alle landen, die leven en werken in een cultuur die anders is dan hun eigen cultuur. In haar manier van coachen en trainen ligt de nadruk op mensen vaardigheden leren en stimuleren hun eigen keuzes te maken om zelfredzaam te zijn tussen twee culturen. Daarnaast is Kirtika al jaren actief als vrijwilliger bij meerdere organisaties. Wil je meer weten over Kirtika? Bekijk haar website via deze link: www.between2c.nl

 

Deze workshop vindt online plaats. Na inschrijven ontvang je van ons uitleg over hoe jij deel kan nemen.

Deelname aan deze online workshop is gratis voor vrijwilligers die actief zijn bij een organisatie die lid is van VrijwilligersAcademie073. Niet leden betalen € 5.

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online
Online, Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Culture Games | online 25 februari 2021
5.00
17 beschikbaar