Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Communiceren; hoe dan?

14-09-2020 | 19:00 - 22:00

Locatie: 's- Hertogenbosch

Deze workshop is van 24 maart – 26 mei ivm Corona richtlijnen verzet naar 14 september

 

“Contact met de ander begint bij jezelf”

Sta je soms met de mond vol tanden?
Heb je moeite met controle houden in een gesprek?
Heb je de behoefte om je punt duidelijk te maken op een positieve manier?

In de workshop ‘Communicatie; hoe dan?’ leer je hoe je effectief je boodschap over kunt brengen in lastige of emotionele situaties, zonder aanval of verwijt. De workshop is bedoeld voor mensen die te maken hebben met emotionele gesprekken, of situaties waarin het moeilijk is om de ander in beweging te laten komen.

We gaan in op de basis van ‘geweldloze communicatie’. Daarmee leer je helder te zijn in wat je wilt en duidelijkheid te krijgen over wat de ander nodig heeft. Aan de hand van een eenvoudig stappenplan oefenen we in het uitspreken van jouw standpunt en te luisteren naar de vraag van de ander.

Wil je ook verder komen in je contact met collega’s, klanten of familie? Zet de eerste stap en meld je aan voor de workshop.

Even kennismaken

De workshopleider is Marieke van de Lisdonk, coach en trainer in communicatie, samenwerken en contact leggen. Marieke begeleidt mensen individueel en in teams in het uitspreken van vragen, wensen en ideeën, zodanig dat talenten worden benut en werken leuk is.

Meer informatie kun je vinden op www.lisdonk.nu 

Gegevens

Datum:
14-09-2020
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Farent
Rogier vd Weydenstraat 2
's- Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk