Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Basisvaardigheden communicatie

24-10-2019 | 19:30 - 21:30

Locatie: 's-Hertogenbosch

Communicatie is een beetje als liefde, we hebben er allemaal mee te maken, maar niemand kan echt zeggen hoe we het goed doen. Communicatie is iets vanzelfsprekends, iets alledaags, iets waarvan we alleen maar vaag vermoeden hoe het werkt.
Er gaat geen dag voorbij zonder dat we vragen, lezen,uitleggen, schrijven, luisteren, ruziemaken, discussiëren, zwijgen, enzovoorts.

Als mensen communiceren, kan er heel wat misgaan. Die storingen kunnen een effectieve samenwerking in de weg staan. Vaak realiseren we ons wel dat er iets mis is, zonder dat we weten wat er precies is.

In deze training komen basisvaardigheden van communiceren aan bod en ga je ontdekken welke communicatiebril je draagt en wat dat betekent voor de communicatie. Diverse tips en tools komen langs.

Het grote succes van deze training  zal voortkomen uit het in de praktijk toepassen van je nieuw verworven vaardigheden. Je gaat er in de praktijk mee aan de slag en bij de 2e bijeenkomst komen we daar op terug.
De training is een pitstop, je komt “tanken”. Het “echte communiceren” vindt plaats op het “circuit”, het echte leven.

De training wordt gegeven door Neeltje van Alebeek. Neeltje is trainer, coach en mediator. Nieuwsgierigheid is haar drijfveer. Door vragen te stellen, met anderen in gesprek te gaan, de samenwerking op te zoeken, te studeren en zich open op te stellen is Neeltje wie ze is. Neeltje is eerlijk en houdt mensen een spiegel voor, zodat zij zien en ervaren wat het effect van de communicatie op anderen is. Uiteindelijk gaat het er om dat je elkaar begrijpt en dat je begrepen wordt. En mocht er iets niet duidelijk zijn kun je altijd vragen: “Wat bedoel je?”. Nieuwsgierig geworden naar Neeltje? Bekijk haar website: Stenenkamer3

De training bestaat uit 2 avonden: 24 oktober en 7 november. Wij verwachten dat je beide avonden aanwezig bent.

Gegevens

Datum:
24-10-2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€4
Evenement Categorie:

Locatie

Farent
Rogier van der Weydenstraat 2
's-Hertogenbosch, 5213 CA Nederland

Organisator

Stenenkamer3
Telefoon:
0610641990
E-mail:
neeltje@stenenkamer3.nl
Site:
http://www.stenenkamer3.nl/neeltje-van-alebeek/

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk