Laden Evenementen

Terug naar workshops

  • Dit evenement is voorbij.

Afsluiter van de week: een Masterclass

11-04-2019 | 19:15 - 22:30

Locatie: 's Hertogenbosch

De Week van VrijwilligersAcademie073 gaan we fantastisch afsluiten!

Kom ook naar deze originele Masterclass met humor door Leon van der Zanden (cabaretier).

De titel luidt: “Vanuit je hart werken zonder je hoofd te verliezen”. Eerst legt Leon je stap voor stap uit hoe ‘echt contact’ in elkaar steekt, wat daarvoor nodig is en hoe je het op elk moment kunt maken. Dan laat hij door middel van oefeningen zien hoe het met jezelf en je relatie tot de ander op dit gebied gesteld is. Hierbij laat hij iedereen heel bewust elk stap van contact maken ervaren. Dit leidt tot veel inzichten en onverwachte reacties die we veilig en zonder oordeel steeds samen bespreken. Vervolgens nodigt hij iedereen uit om voor de groep echt vanuit het gevoel iets te delen en daarbij geeft hij handreikingen om nog meer eigen kracht op te kunnen pakken. Je leert vanuit je gevoel een ander te benaderen en/of een situatie te beoordelen in plaats vanuit het hoofd en vanuit de regels. Zonder daarmee autoriteit te verliezen, maar die juist in verbinding te laten spreken. En dat alles met een sausje humor eroverheen!

We zijn te gast bij het bestuurscentrum van de gemeente aan de achterkant van het stadhuis. We starten met een inloop met koffie of thee.
Aanvang masterclass om 20.00 uur precies! Na afloop sluiten we de Week van vrijwilligersAcademie073 af met een hapje en drankje!

Inschrijven is mogelijk tot 5 april

Gegevens

Datum:
11-04-2019
Tijd:
19:15 - 22:30
Kosten:
€4

Locatie

Bestuurscentrum van de Gemeente
Achter het Stadhuis 5-7
's Hertogenbosch, Nederland

Schrijf jezelf in voor deze workshop

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Inschrijven is niet meer mogelijk