VA-Cadeaubon


Verras je vrijwilligers met een VA-Cadeaubon! 

Is het voor jouw organisatie ieder jaar weer een zoektocht naar een zinvol kerstcadeau? VrijwilligersAcademie073 komt met het perfecte geschenk voor de feestdagen: de VA-Cadeaubon!  

Wil je vrijwilligers eens extra in het zonnetje zetten? Is er een jarige in het team? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Met de VA-Cadeaubon zit je altijd goed! De VA-Cadeaubon geeft jouw vrijwilligers de mogelijkheid zich kosteloos op te geven voor een workshop van VrijwilligersAcademie073.


Hoe werkt het? 
 

Vind je het als organisatie prettig om je vrijwilligers te waarderen met een tastbare attentie? Dan kun je kiezen voor een VA-Cadeaubon. Een VA-Cadeaubon geeft de vrijwilliger recht op één kosteloze workshop namens jouw organisatie. Als organisatie betaal je dan vooraf de kosten à €4 per cadeaubon. Voor niet-leden kost de bon €5 per stuk.

Je kunt het hele jaar door aangeven hoeveel bonnen je als organisatie wil inkopen en voor welke vrijwilligers. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bonnen, inclusief bijpassende envelop, bij je terechtkomen. Op de achterkant van de bon is er plek voor een persoonlijke boodschap aan de vrijwilliger.

 


Waarom kies je als organisatie voor de VA-Cadeaubon?
 

  • > Je waardeert je vrijwilliger door kennis, ontmoeting en ontspanning aan te bieden. Door het wisselende programma van VrijwilligersAcademie073 is er voor ieder wat wils. 
  • > De VA-Cadeaubon kost €4 voor leden van VrijwilligersAcademie073 en €5 voor niet-leden. De bon geeft recht op deelname aan een workshop naar keuze bij VrijwilligersAcademie073. Wil je weten welke extra’s je nog meer krijgt als lid? Lees meer over het lidmaatschap van VrijwilligersAcademie073.  
  • > De VA-Cadeaubon biedt betaalbare waardering, ook voor kleinere initiatieven met beperkt budget.
    > De VA-Cadeaubon is het hele jaar te verkrijgen en te verzilveren tot en met 31 december 2022.


Wat levert de VA-Cadeaubon op voor jouw vrijwilligers?
 

  • > Vrijwilligers krijgen kennis en een bijzondere ervaring als geschenk.  
  • > Vrijwilligers kunnen zich bijscholen in een onderwerp dat het vrijwilligerswerk kan ondersteunen.  
  • > Vrijwilligers hebben de keuze uit een ruim aanbod van activiteiten en workshops op een datum/tijd wat het beste uitkomt (geldigheid bon: 31 december 2022). 


Past de VA-Cadeaubon bij de waardering van jouw vrijwilligers of wil heb je vragen over het lidmaatschap? Neem in dat geval contact op met Kaat De Waele, coördinator VrijwilligersAcademie073:
kaat@vrijwilligersacademie073.nl | 06-55 79 10 82.