Privacy & veiligheid voorwaarden


21 mei 2018

VrijwilligersAcademie073 vindt bescherming van de privacy van gebruikers van groot belang. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van VrijwilligersAcademie073

Als je vragen hebt, of wil weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met VrijwilligersAcademie073.

 

Uw gegevens

Wanneer je jezelf aanmeldt bij VrijwilligersAcademie073 vragen we je om persoonsgegevens. Wij vragen naar je gebruikersnaam, telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens, e-mailadres, of je een vrijwilliger bent, of je een student bent en waar je werkzaam bent als vrijwilliger. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot jij het account opheft.

Deze gegevens gebruiken we om onze dienst uit te kunnen voeren. Je inloggegevens worden verstuurd en opgeslagen in een beveiligde omgeving. Deze gegevens worden niet getoond op de website.

In jouw eigen beheeromgeving ‘mijn VA073’ kun je jouw gegevens inzien en aanpassen. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

 

Bewaartermijn formulieren

Wanneer je een formulier op onze website invult bewaren we deze maximaal 1 jaar, met uitzondering van het aanmeldformulier wat wordt ingevuld tijdens het registeren en het maken van een bestelling.

 

Voorwaarden

Wanneer je gebruik maakt van deze site en diensten van VrijwilligersAcademie073, dan geef je aan dat je accepteert:

– algemene voorwaarden

– privacybeleid

– disclaimer

 

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert- Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

 

Gebruik van cookies

De website VrijwilligersAcademie073 maakt bij het bieden van haar diensten gebruik van tijdelijke cookies die na bezoek van de website worden gewist. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site gemakkelijker te maken. Als je in je browser het gebruik van cookies hebt uitgezet, kun je nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken. Gebruikte cookie(s) in www.VrijwilligersAcademie073.nl:

 

  • Google Analytics – Met deze cookies bekijken we hoe je onze website gebruikt. Deze kennis kunnen we gebruiken om de website te verbeteren zodat je de gewenste informatie beter kunt vinden. Deze cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens.
  • Facebook / Twitter – Deze cookies worden gebruikt  om via sociale media een artikel van onze website te delen. Met deze cookie wordt bijgehouden wat de gebruikersvoorkeuren zijn. Deze cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens.
  • Mijn VA073 – Deze cookies worden gebruikt om eenvoudiger te navigeren naar eerder gemaakte selecties binnen de site. Deze cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens.

 

Verspreiden gegevens

Jouw gegevens worden gebruikt voor communicatie betreffende aanbod workshops en wat daarbij hoort. Wanneer je vrijwilliger bent bij een organisatie deel deelname voor haar vrijwilligers heeft afgekocht, geven we je gegevens aan jouw organisatie door om te verifiëren. Je wordt geïnformeerd wanneer we jouw organisatie informeren en/of raadplegen over je gegevens.

Daarnaast kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

 

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden.

 

Informatie verkregen tijdens workshops

Je ontvangt veel informatie tijdens workshops. Wanneer het gaat om persoonlijke informatie van andere deelnemers, verzoeken we je nadrukkelijk om hier respectvol mee om te gaan. Dit betekent dat je persoonlijke verhalen van andere deelnemers niet verder verspreid. Wanneer dit niet gebeurd, kan VrijwilligersAcademie073 je lidmaatschap (tijdelijk) blokkeren.

 

Foto, interview

Het kan voorkomen dat er een foto tijdens de workshop gemaakt wordt. Wanneer je niet op deze foto wilt staan, kan je dit kenbaar maken. Hier houden we rekening mee. Daarnaast kan het zijn dat je gevraagd wordt om een interview te geven of gebruiken we een quote in onze communicatiemiddelen. Waar mogelijk zullen we dit anonimiseren.

 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en diensten van VrijwilligersAcademie073. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kan je deze richten aan de redactie via het contactformulier.

 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

VrijwilligersAcademie073

Rogier van der Weydenstraat 2

5213 CA ‘s-Hertogenbosch
info@vrijwilligersAcademie073.nl