Over VrijwilligersAcademie073


Er wordt steeds meer verwacht van vrijwilligers.Vrijwilligers krijgen een steeds belangrijkere plaats in de maatschappij. Wij vinden dat daar goede scholing en waardering tegenover moet staan!

 

Hoe VrijwilligersAcademie073 groeit

In 2013 besloten een groot aantal zorg- en welzijnsorganisaties om samen met Avans ’s-Hertogenbosch vrijwilligers en studenten een week aan te bieden met allerlei workshops, lezingen en rondleidingen. De Week van VrijwilligersAcademie073, met jaarlijks 1000 unieke deelnemers, is een groot succes gebleken!

De behoefte aan meer lezingen,cursussen en workshops werd groter. Er was behoefte aan verdieping. Vanaf 2016 organiseert VrijwilligersAcademie073 gedurende het hele jaar door workshops en trainingen. 2 keer per jaar organiseren wij een event. Tijdens dit event staat inspireren, innoveren en ontmoeten centraal.

 

Voor wie zijn wij er

Woon jij in Den Bosch, Empel, Engelen, Bokhoven, Vught, Rosmalen, Nuland of Vinkel? Of woon je ergens anders en zet je je op vrijwillige basis in voor een organisatie of vereniging binnen de gemeenten Den Bosch? Dan kan je meedoen aan VrijwilligersAcademie073.  Aan onze events kunnen ook studenten deelnemen.

 

Wie organiseert VrijwilligersAcademie073 

De coördinatie ligt in handen van Galant Vrijwilligersnetwerk. We werken samen met diverse organisaties en zzp’ers uit de gemeente ’s- Hertogenbosch en Vught.

 

Wat vinden wij belangrijk

  • –  Wij willen kennis en kunde aanbieden, die mensen nodig hebben om met plezier en vertrouwen zich in te kunnen zetten voor een ander.
  • –  Wij willen mensen, die zich belangeloos inzetten voor anderen de mogelijkheid geven om zinvolle en leuke dingen te doen; om van te
  •    leren, om te ontspannen, om te ontdekken en om te ontmoeten. Als blijk van waardering.

 

VrijwilligersAcademie073 heeft zowel de Avans jury- als publieksprijs 2014 gewonnen en is genomineerd voor Godshuizenprijs 2014 en voor de landelijke Meer dan Handen Vrijwilligersprijs 2014.

 

Wat kan VrijwilligersAcademie073 voor jou betekenen?


plezier hebben

Plezier hebben

Ontwikkelen

Ontwikkelen

hangmat

Ontspannen

Ontdekken

Ontdekken

CV verrijken

CV verrijken

Inspireren

Inspireren

Ondersteuning krijgen

Ondersteuning krijgen

Ontmoeten

Ontmoeten

Participanten & Sponsors