Kaat De Waele nieuwe coördinator VrijwilligersAcademie073 


Sinds 1 juni 2021 heeft Kaat De Waele vol enthousiasme het stokje overgenomen van Annemarie Ninaber van Eijben-Minkels. Als nieuwe coördinator duikt ze met plezier in de werking van VrijwilligersAcademie073. “Naast het leren inwerken in de organisatorische zaken, kijk ik er vooral naar uit jullie, de vrijwilligers die de academie mogelijk maken, de komende tijd te leren kennen,” aldus Kaat.

 

Kaat De Waele is afkomstig uit Vlaanderen en woon sinds 7 jaar in Den Bosch. “Iets met de liefde en zin in een nieuwe uitdaging,” zegt ze daarover. Professioneel gezien is Kaat ervaren docent levensbeschouwing die na 15 jaar voor de klas klaar was voor een volgende stap. Toen haar ‘droombaan’ langskwam, was de keuze snel gemaakt. ”Bij Vrijwilligersacademie073 staat ontmoeten, inspireren en samen leren centraal. Het inzetten van VrijwilligersAcademie073 als waarderingsmodel voor vrijwilligers is een grote meerwaarde voor de samenleving. Bij deze community sluit ik maar al te graag aan!” 

 

Kaat is zelf ook een actieve vrijwilliger die houdt van organiseren en werken met mensen. Ze zet zich graag in voor idealen waar ze in gelooft. Je komt haar wel eens tegen op de Graafse Akker. Daarnaast kookt Kaat graag bij haar eigen stichting de Luiaard, waarmee ze elke laatste zondag van de maand samen met andere vrijwilligers een af te halen vegetarisch driegangenmenu kookt. Een deel van de opbrengst doneren ze telkens aan een ander lokaal initiatief. Een win-win situatie aangezien je met een gevarieerde maaltijd een lokaal goed doel in de stad steunt. Daarnaast is ze actief in haar huis, woonvereniging Papenhulst Blijft!, waar ze met haar vriend en twee dochters met plezier woont. Vorig jaar heb je haar misschien zelfs gespot als campingbaas in het leukste koffiehuisje aan de Vaart? 

 

Voor de communicatie verandert er niet veel: Kaat is bereikbaar op hetzelfde nummer 06-55791082 en ook via info@vrijwilligersacademie073.nl. Wil je Kaat direct mailen? Dan kan dat via kaat@vrijwilligersacademie073.nl.