Ik wil bijdragen


Jij kan jouw expertise inzetten!

VrijwilligersAcademie073 biedt vrijwilligers de mogelijkheid om het gehele jaar te leren. Door het aanbieden van een scholingsaanbod willen we onze waardering naar de vele vrijwilligers uitspreken. Het organiseren van zo’n aanbod kost energie, tijd en middelen.

Als organisatie, zzp’er of bedrijf kan jij een bijdrage leveren aan VrijwilligersAcademie073. Dit kan je doen door jouw expertise, faciliteiten, mankracht en/of financiën aan te bieden! Kijk hieronder hoe jij bijvoorbeeld kan investeren!

Heb je andere ideeën over hoe je kan bijdragen? Wij zijn benieuwd. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil jij, jouw kennis, kunde en passie delen met vrijwilligers? Als organisatie/bedrijf heb je kundige werknemers in dienst die wellicht hun deskundigheid willen overdragen. Of misschien ben jij als zelfstandige of gepensioneerde een expert op een bepaald gebied.
Geef dan kosteloos een workshop, training, lezing aan de vele vrijwilligers. Je krijgt hier veel waardering voor terug.

We willen de kosten voor de organisatie van VrijwilligersAcademie073 zo laag mogelijk houden. Om een gezonde organisatie te houden, zijn we op zoek naar personen en bedrijven die een financiële bijdrage willen leveren.
Daarnaast kan je ook je bijdrage leveren door de organisatie van VrijwilligersAcademie073 (tijdelijk) te versterken.

Misschien bied jij vanuit jouw organisatie/ bedrijf al een bepaalde workshop aan en ben je bereid om deze workshop ook open te stellen voor vrijwilligers van buiten je organisatie/bedrijf. Voor jouw organisatie is dit ook een mooie kans om nieuwe vrijwilligers te leren kennen.

Jij kan vrijwilligers die bij jouw organisatie/bedrijf actief zijn motiveren om mee te doen met VrijwilligersAcademie073. Je kan bijvoorbeeld ook aandacht besteden aan VrijwilligersAcademie073 via je bestaande mediakanalen.

VrijwilligersAcademie073 is altijd op zoek naar geschikte en inspirerende workshoplocaties. Graag maken wij kosteloos gebruik van ruimtes die organisaties en bedrijven in de stad voor ons beschikbaar stellen.

Participanten & Sponsors