Ik ben vrijwilliger


Vrijwilligers krijgen een steeds belangrijkere plaats in de maatschappij en er wordt ook steeds meer van ze verwacht. Wij vinden dat daar goede scholing en waardering tegenover moet staan. Voor alle vrijwilligers uit of actief in de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Vught wordt daarom VrijwilligersAcademie073 georganiseerd.

Soms krijg je te maken met vragen, situaties of problemen waar je niet voor opgeleid bent. Natuurlijk zijn dit mooie uitdagingen om je kennis of ervaring uit te breiden, maar het is wel belangrijk dat je hierin goed ondersteund wordt. VrijwilligersAcademie073 wil vrijwilligers de gelegenheid bieden om meer te leren over tal van onderwerpen waar je als vrijwilliger (misschien) mee te maken krijgt. Leren doe je door meer kennis te krijgen, door elkaar te ontmoeten en door elkaar te informeren. De onderwerpen bij VrijwilligersAcademie073 variëren van het werken met sociale media, informatie over ziektebeelden tot het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden en nog veel meer.

Wij bieden het hele jaar een gevarieerd aanbod van workshops, trainingen en lezingen speciaal voor jou als vrijwilliger. Je kunt hier kosteloos of tegen een zeer laag tarief aan deelnemen (Kijk hiervoor bij onze veel gestelde vragen voor meer uitleg).
8 t/m 11 april 2019 vindt de  ‘Week van de VrijwilligersAcademie073’ plaats! Blok deze data alvast in je agenda!

 

Participanten & Sponsors