Veelgestelde vragen


Algemeen


VrijwilligersAcademie073 is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners die woonachtig zijn, óf als vrijwilliger actief zijn, in de gemeente 's- Hertogenbosch en Vught.
Daarnaast is Week van de VrijwilligersAcademie073 ook voor studenten van de opleiding Sociale studies en van de Juridische opleiding van de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.

Het doorlopende aanbod is alleen bedoeld voor vrijwilligers die woonachtig zijn, óf als vrijwilliger actief zijn binnen de gemeenten 's-Hertogenbosch en Vught.
Tijdens Week van de VrijwilligersAcadamie073 kun je wel meedoen via de last-minute balie. Je betaalt dan €4 per workshop.

Deelname aan Week van de VrijwilligersAcademie073 is een goede mogelijkheid om in contact te komen met vrijwilligers. Deze persoon mag dan ook deelnemen aan workshops door gebruik te maken van de last-minute balie. Deelname kost dan €4 per workshop.

Je kan contact opnemen met de organisatie via info@vrijwilligersacademie073.nl
Je kan van ons snel een reactie terug verwachten.

Je kunt contact opnemen met de coördinator van de VrijwilligersAcademie073 via info@vrijwilligersacademie073.nl. Samen kunnen we vervolgens kijken op welke manier jouw organisatie/bedrijf kan participeren of investeren in de VrijwilligersAcademie073.

Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Galant Vrijwilligersnetwerk via www.galant.nl

Inloggen en inschrijven


1. Maak een account aan door boven in de hoek op 'Account aanmaken' te klikken.

2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

3. Ga naar tabblad Workshops.

4. Kies de workshop waar aan je wil deelnemen. Klik bij betreffende workshop op 'meer informatie en inschrijven'. Hier zie je alle informatie over de betreffende workshop.

5. Klik onderaan op pagina 'toevoegen aan winkelwagen'.

6.Vervolgens kiest je uit 'meer workshops toevoegen' of als je klaar bent met 'doorgaan met afrekenen' (rechts onderaan)

7. Zodra je alle workshops gekozen hebt, klik je op 'doorgaan met afrekenen'. Controleer je gegevens en je gekozen workshops. Klik op 'workshops bevestigen en bestelling plaatsen'.
Indien er kosten verbonden zijn aan je inschrijving word je doorgeleid naar betalen via IDeal. Indien er geen kosten aan verbonden zijn, krijg je bericht dat jouw inschrijving succesvol is en ontvangt je spoedig een email met ticket ter bevestiging.

Je bent pas zeker van een plaats bij een workshop van de VrijwilligersAcademie073 als je van ons via email een bevestiging heeft ontvangen.

1. Klik linksboven op 'account aanmaken'.

2. Vul je gegevens in.

3. Ga akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy en Veiligheidsvoorwaarden.

4. Kies voor 'account aanmaken'.

Let op: je ontvangt van ons een email om je emailadres te verifiëren. Deze email kan om technische redenen in je spambox terecht komen. Pas na het verifiëren van je emailadres heb je een account en kun je inloggen en kun je jezelf inschrijven voor de workshops.

Je kan jezelf tot 48u voorafgaand aan de workshop zelf digitaal uitschrijven. Dit kan door:
1. Ga naar 'mijn account'
2. Ga naar 'workshops'
3. Kies 'uitschrijven'
4. Vervolgens wordt er gevraagd of je je ticket wilt verwijderen. Kies hier voor 'ja'.
Mocht je betaald hebben voor de workshop, dan ontvang je dit bedrag van ons terug.

48uur voor aanvang van de workshop sluiten wij de inschrijving. Wil je binnen deze 48u voor aanvang nog afmelden dan is dit alleen mogelijk door een mail te sturen naar info@vrijwilligersacademie073.nl of door contact op te nemen met tel.nr: 06 46768110 (voicemail inspreken)

Dit is helaas niet mogelijk. Elke deelnemer is gekoppeld aan één emailadres/ account. Er zijn dus aparte emailadressen nodig. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een emailadres (zodat je een eigen account kunt aanmaken), dan kun je misschien hulp vragen binnen je eigen vrienden/ familie of kennissenkring. Je kan hiervoor ook terecht op de Wijkpleinen. Mocht je hier vervolgens alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersacademie073.nl en dan proberen wij je te helpen.

Je weet zeker dat je ingeschreven bent als je van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen. Ook kun je de inschrijving terugvinden in 'mijn account'.
Check ook je spambox, het kan zijn dat de bevestigingsmail hierin terecht is gekomen.

Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan verwachten wij dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt via info@vrijwilligersacademie073.nl of via de VrijwilligersAcademie073 telefoon: 06 46 76 81 10.

Betaling verloopt via Ideal.
Wanneer je tijdens Week van de VrijwilligersAcademie073 jezelf last-minute via de balie inschrijft, dan betaal je contant. Je ontvangt een reçu.

Bent je als vrijwillig actief bij een van de volgende organisaties: Avans, Farent (Voorheen Welzijn Divers en Juvans), Humanitas, Vivent, Reinier van Arkel, MO Den Bosch, Sensoor, Stichting Buddyhulp, Stichting Gastvrij 's- Hertogenbosch, Van Neynsel, VPTZ 's- Hertogenbosch, Vught voor elkaar. Dan is deelnemen aan een workshop voor jou gratis. De organisatie heeft deelname aan de VrijwilligersAcademie073 voor je afgekocht.

Wij vragen maximaal €4 per deelname om bepaalde kosten te vergoeden. Denk hierbij aan de huur van locaties, het gebruik van bepaalde apparatuur zoals een beamer ed., een kleine attentie voor de workshopdocent of bijvoorbeeld voor koffie en thee.
Sommige workshops bieden we gratis aan omdat we hierover bepaalde afspraken hebben kunnen maken.

Bent je vrijwilliger bij één van de volgende organisaties: Het betreft de organisaties: Farent (Voorheen Welzijn Divers en Juvans), Humanitas, Vivent, Reinier van Arkel, MO Den Bosch, Sensoor, Stichting Buddyhulp, Stichting Gastvrij 's- Hertogenbosch, Van Neynsel, VPTZ 's- Hertogenbosch, Vught voor elkaar, Avans. Dan is deelnemen aan een workshop voor jou gratis. De organisatie heeft deelname aan de VrijwilligersAcademie073 voor je afgekocht.
Wij controleren of je bij hen als vrijwilliger staat ingeschreven.
Voor studenten Sociale Studies van Avans Hogeschool en studenten van de Juridische Hogeschool is deelname tijdens de Week van de VrijwilligersAcademie073 gratis.

Workshops


De docent of workshopleider geeft inhoud aan een workshop. Als de informatie bij het workshopaanbod op de website voor jou niet voldoende is dan kun je voor meer informatie met ons contact opnemen via info@vrijwilligersacademie073.nl

Na deelname ontvang je digitaal een certificaat van deelname. Zodra je inlogt ga je naar 'mijn account'. Vervolgens klik je op 'workshops'. Klik onder de kop 'Bezochte workshops' op 'Download deelnemerscertificaat'.
Je kan het bestand vervolgens opslaan of uitprinten.

Participanten & Sponsors