Veelgestelde vragen


Algemeen


De VrijwilligersAcademie073 is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners die woonachtig en/of als vrijwilliger actief zijn binnen de gemeente 's- Hertogenbosch en Vught.

De Week van de VrijwilligersAcademie073 is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners die woonachtig en/of als vrijwilliger actief zijn binnen de gemeente 's- Hertogenbosch en Vught.
Daarnaast is de Week van de VrijwilligersAcademie073 ook voor studenten van de opleiding Sociale studies en van de Juridische opleiding van de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.

Tijdens de Week van de VrijwilligersAcadamie073 kunt u meedoen via de last-minute balie. U betaald dan €4 per workshop.

Het doorlopende aanbod is alleen bedoeld voor vrijwilligers die woonachtig en/of als vrijwilliger actief zijn binnen de gemeenten 's-Hertogenbosch en Vught.

Deelname aan de Week van de VrijwilligersAcademie073 is een goede mogelijkheid om in contact te komen met vrijwilligers. Deze persoon mag dan ook deelnemen aan workshops door gebruik te maken van de last-minute balie. Deelname kost dan €4 per workshop.

U kunt contact opnemen met de organisatie via info@vrijwilligersacademie073.nl
U kunt van ons op korte termijn een reactie terug ontvangen.

U kunt contact opnemen met de coördinator van de VrijwilligersAcademie073 via info@vrijwilligersacademie073.nl. U kunt van ons op korte termijn een reactie terug ontvangen. Samen met u kijken we vervolgens op welke manier uw organisatie/bedrijf kan participeren of investeren in de VrijwilligersAcademie073.

Op Platform073 www.platform073.nl staan 200 vacatures. Daarnaast kunt u donderdags tussen 11.00 uur en 14.30 uur de informatiebalie bij de Bibliotheek (Hinthamerstraat) bezoeken.

Inloggen en inschrijven


De Week van de VrijwilligersAcademie073 2018 heeft in april plaatsgevonden. In 2019 zal er een nieuwe Week van de VrijwilligersAcademie073 plaatsvinden.

1. Maak een account aan door boven in de hoek op 'Account aanmaken' te klikken.

2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3. Ga naar tabblad Workshops.

4. Kies de workshop waar aan u wilt deelnemen. Klik bij betreffende workshop op 'meer informatie en inschrijven'. Hier ziet u alle informatie over de betreffende workshop.

5. Klik onderaan op pagina 'toevoegen aan winkelwagen'.

6.Vervolgens kiest u uit 'meer workshops toevoegen' of als u klaar bent met 'doorgaan met afrekenen' (rechts onderaan)

7. Zodra u alle workshops gekozen hebt, klikt u op 'doorgaan met afrekenen'. Controleer uw gegevens en uw gekozen workshops. Klik op 'workshops bevestigen en bestelling plaatsen'.
Indien er kosten verbonden zijn aan uw inschrijving wordt u doorgeleid naar betalen via IDeal. Indien er geen kosten aan verbonden zijn, krijgt u bericht dat uw inschrijving succesvol is en ontvangt u spoedig een email met ticket ter bevestiging.

U bent pas zeker van een plaats bij een workshop van de VrijwilligersAcademie073 als u van ons via email een bevestiging heeft ontvangen.

1. Klik linksboven op 'account aanmaken'.

2. Vul uw gegevens in.

3. Ga akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy en Veiligheidsvoorwaarden.

4. Kies voor 'account aanmaken'.

Let op: u ontvangt van ons een email om uw emailadres te verifiëren. Deze email kan om technische redenen in uw spambox terecht komen. Pas na het verifiëren van uw emailadres heeft u een account en kunt u inloggen en kunt u zich inschrijven voor de workshops.

Wilt u zichzelf uitschrijven voor het einde van de inschrijftermijn? (Als de mogelijkheid er nog is om in te schrijven voor de betreffende workshop)
1. Ga naar 'mijn account'
2. Ga naar 'workshops'
3. Kies 'uitschrijven'
4. Vervolgens wordt u gevraagd of u uw ticket wilt verwijderen. Kies hier voor 'ja'.
Mocht u betaald hebben voor de workshop, dan kunt u dit bedrag terug verwachten.

Wilt u zichzelf uitschrijven na het sluiten van de inschrijftermijn? (Als er geen mogelijkheid meer is om in te schrijven op de betreffende workshop)
Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via info@vrijwilligersacademie073.nl.

Dit is helaas niet mogelijk. Elke deelnemer is gekoppeld aan één emailadres/ account. Er zijn dus aparte emailadressen nodig. Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een emailadres (zodat u een eigen account kunt aanmaken), dan kunt u misschien hulp vragen binnen uw eigen vrienden/ familie of kennissenkring. U kunt hiervoor ook terecht op de Wijkpleinen. Mocht u hier vervolgens alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersacademie073.nl

U weet zeker dat u ingeschreven bent als u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen. Ook kunt u de inschrijving terugvinden in 'mijn account'.
Check ook uw spambox, het kan zijn dat de bevestigingsmail hierin terecht is gekomen.

Mocht u onverwachts verhinderd zijn dan verwachten wij van u dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt via info@vrijwilligersacademie073.nl of via de VrijwilligersAcademie073 telefoon: 06 46 76 81 10.

Voor zowel de Week van de VrijwilligersAcademie073 als voor het doorlopende aanbod geldt dat tijdens de inschrijfperiode de betaling via Ideal verloopt.
Wanneer u tijdens de Week van de VrijwilligersAcademie073 u zichzelf last-minute via de balie inschrijft, dan betaalt u contact. U ontvangt een reçu.

Bent u als vrijwillig actief bij een van de volgende organisaties: Avans Hogeschool, Cello Zorg, Welzijn Divers, Humanitas, Maatjesproject Match oosterpoort, Reinier van Arkel, Sensoor, Stichting Buddyhulp, Stichting Gastvrij 's- Hertogenbosch, Stichting Raket, SWZ Zorg, Van Neynsel, Vivent, VPTZ 's- Hertogenbosch, Vught voor elkaar) Dan is deelnemen aan een workshop voor u gratis. De organisatie heeft deelname aan de VrijwilligersAcademie073 voor u afgekocht.

Wij vragen maximaal €4 per deelname om bepaalde kosten te vergoeden. Denk hierbij aan de huur van locaties, het gebruik van bepaalde apparatuur zoals een beamer ed., een kleine attentie voor de workshopdocent of bijvoorbeeld voor koffie en thee.
Sommige workshops bieden we gratis aan omdat we hierover bepaalde afspraken hebben kunnen maken.

Bent u vrijwilliger bij één van de volgende organisaties: Cello Zorg, Welzijn Divers, Humanitas, Maatjesproject Match Oosterpoort, Reinier van Arkel, Sensoor, Stichting Buddyhulp, Stichting Gastvrij 's- Hertogenbosch, Stichting Raket, SWZ Zorg, Van Neynsel, Vivent, VPTZ 's- Hertogenbosch, Vught voor elkaar, dan betaalt de betreffende organisatie voor u.
Wij controleren of u bij hen als vrijwilliger staat ingeschreven.
Voor studenten Sociale Studies van Avans Hogeschool en studenten van de Juridische Hogeschool is deelname tijdens de Week van de VrijwilligersAcademie073 gratis.

Workshops


De docent of workshopleider geeft inhoud aan een workshop. Als de informatie bij het workshopaanbod op de website voor u niet voldoende is dan kunt u voor meer informatie met ons contact opnemen via info@vrijwilligersacademie073.nl

Na deelname ontvangt u digitaal een certificaat van deelname. Zodra u inlogt gaat u naar 'mijn account'. Vervolgens klikt u op 'workshops'. Klik onder de kop 'Bezochte workshops' op 'Download deelnemerscertificaat'.
U kunt het bestand vervolgens opslaan of uitprinten.

Participanten & Sponsors