Veelgestelde vragen


Algemeen


Klik op account aanmaken, rechts boven in de hoek.

Als u een account heeft, dan kunt u inloggen door op de inlog-knop te klikken. Deze zit rechts bovenin in beeld.

U kunt uitloggen door op de uitlog-knop te klikken, rechts boven in beeld.

De VrijwilligersAcademie073 is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners in de gemeenten 's-Hertogenbosch en Vught of voor vrijwilligers die in deze gemeenten actief zijn.

De Week van de VrijwilligersAcademie073 is voor alle vrijwilligers en actieve bewoners in de gemeenten 's-Hertogenbosch en Vught of voor vrijwilligers die in deze gemeenten actief zijn. De Week van de VrijwilligersAcademie073 is ook voor studenten van de opleiding Sociale studies en van de Juridische opleiding van de Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.

Als u behoefte heeft aan meer informatie, dan dat er nu vermeld staat dan kunt u contact opnemen met info@vrijwilligersacademie073.nl.

Indien er contactgegevens van de docent/workshopleider vermeld staan, staat het u vrij om zelf contact op te nemen. Wilt u een hand-out van de workshop, maak dit dan kenbaar aan de workshopleider.

U kunt contact opnemen met de organisatie via info@vrijwilligersacademie073.nl
Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

U kunt contact opnemen via info@vrijwilligersacademie073.nl en we zullen z.s.m. contact met u opnemen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Workshops


Meer informatie over de Week van de VrijwilligersAcademie073 volgt nog.

Elk Workshop kost maximaal 4 euro. U betaalt via Ideal bij inschrijving.
Bent u vrijwilliger bij één van de volgende organisaties (Cello – Divers Welzijn – GGZ Oost Brabant – Humanitas – Humanitas- DMH – Oosterpoort, project Match – Reinier van Arkelgroep – Sensoor Den Bosch – Stichting Buddyhulp – Van Neynsel – Vivent – Stichting VPTZ ’s-Hertogenbosch e.o, – Stichting SWZ – Stichting van Harte Den Bosch) dan betaalt de betreffende organisatie voor u.
Wij controleren we of u bij hen als vrijwilliger staat ingeschreven. Voor studenten Sociale Studies van Avans Hogeschool en studenten van de Juridische Hogeschool is deelname tijdens de week van de VrijwilligersAcademie073 gratis.

Wij vragen maximaal €4 per deelname om bepaalde kosten te vergoeden. Denk hierbij aan de huur van locaties, het gebruik van bepaalde apparatuur zoals een beamer ed., een kleine attentie voor de workshopdocent of bijvoorbeeld voor koffie en thee.
Sommige workshops bieden we gratis aan omdat we hierover bepaalde afspraken hebben kunnen maken.

Bent u vrijwilliger bij één van de deelnemende organisaties (Cello – Divers Welzijn – GGZ Oost Brabant – Humanitas – Humanitas- DMH – Oosterpoort, project Match – Reinier van Arkelgroep – Sensoor Den Bosch – Stichting Buddyhulp – Van Neynsel – Vivent – Stichting VPTZ ’s-Hertogenbosch e.o, – Stichting SWZ – Stichtingvan Harte Den Bosch) dan betaalt de betreffende organisatie voor u.
Wij controleren we of u bij hen als vrijwilliger staat ingeschreven. Voor studenten Sociale Studies van Avans Hogeschool en studenten van de Juridische Hogeschool is deelname tijdens de week van de VrijwilligersAcademie073 gratis.

Ja, dit kan. Zodra u inlogt, kom u in 'MijnVA073'. Na deelname aan een workshop, komt daar automatisch digitaal uw certificaat te staan.

Hoe schrijf ik me voor workshops in?
1. Maak een account aan door boven in de hoek op “Account aanmaken” te klikken

2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord

3. Ga naar tabblad Workshop

4. Kies de workshop waar u aan wilt deelnemen. Klik bij betreffende workshop op “meer informatie en inschrijven”. Hier ziet u alle informatie

5. Klik onderaan op pagina “toevoegen aan winkelwagen”. Vervolgens kiest u uit “meer workshops toevoegen” of “doorgaan met afrekenen” (rechtsonderaan)

6. Zodra u alle workshops gekozen hebt, klikt u op “doorgaan met afrekenen”. Controleer uw gegevens en uw gekozen workshops. Klik op “workshops bevestigen en bestelling plaatsen”.
Indien er kosten verbonden zijn aan uw inschrijving (zie vraag Hoe veel kost deelname aan de workshop), wordt u doorgeleid aan betalen via IDeal. Indien er geen kosten aan verbonden zijn, krijgt u bericht dat uw inschrijving succesvol is en ontvangt u spoedig een email met ticket ter bevestiging.

Pas als u een bevestiging hebt ontvangen, bent u zeker van een plaats bij VrijwilligersAcademie073.

Lees de algemene voorwaarden om te weten wat de regels zijn rondom het uitschrijven van een workshop.

1. Ga naar mijn account

2. Ga naar het "Mijn workshops" tab

3. Klik op uitschrijven bij de desbetreffende workshop

Klik hier om direct naar mijn workshops te gaan.
Klik hier voor de algemene voorwaarden

Participanten & Sponsors