Veelgestelde vragen


Algemene vragen


Woon jij in Den Bosch, Empel, Engelen, Bokhoven, Vught, Rosmalen, Nuland of Vinkel? Of woon je in een andere woonplaats en zet jij je op vrijwillige basis in voor een organisatie of vereniging binnen de gemeenten Den Bosch? Dan kan jij meedoen aan VrijwilligersAcademie073.

Ben je student van Avans Hogeschool? Dan ben je van harte welkom om mee te doen aan onze events.

Het scholingsaanbod is alleen bedoeld voor vrijwilligers die woonachtig zijn, óf als vrijwilliger actief zijn binnen de gemeenten 's-Hertogenbosch en Vught.

Tijdens onze events kun je in overleg wel meedoen via onze last-minute balie. Je betaalt dan €8 per workshop.

Je kunt contact opnemen met communicatieadviseur Nur Özkanli via: info@vrijwilligersacademie073.nl.

Je kunt contact opnemen met Kaat De Waele via: kaat@vrijwilligersacademie073.nl. Samen kunnen we vervolgens kijken op welke manier jouw organisatie/bedrijf een bijdrage kan leveren aan VrijwilligersAcademie073.

Voor meer informatie hierover kun je terecht bij de Vacaturebank van Galant Vrijwilligersnetwerk via: https://www.galant.nl/vrijwilligers/vacatures/

Inloggen en inschrijven


1. Maak een account aan door boven in de hoek op 'Account aanmaken' te klikken.

2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

3. Ga naar tabblad Workshops.

4. Kies de workshop waar aan je wil deelnemen. Klik bij betreffende workshop op 'meer informatie en inschrijven'. Hier zie je alle informatie over de betreffende workshop.

5. Klik onderaan op pagina 'toevoegen aan winkelwagen'.

6.Vervolgens kiest je uit 'meer workshops toevoegen' of als je klaar bent met 'doorgaan met afrekenen' (rechts onderaan)

7. Zodra je alle workshops gekozen hebt, klik je op 'doorgaan met afrekenen'. Controleer je gegevens en je gekozen workshops. Klik op 'workshops bevestigen en bestelling plaatsen'. Vergeet niet het vinkje te plaatsen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
Indien er kosten verbonden zijn aan je inschrijving word je doorgeleid naar betalen via IDeal. Indien er geen kosten aan verbonden zijn, krijg je bericht dat jouw inschrijving succesvol is en ontvang je spoedig een email met ticket ter bevestiging.

Je bent pas zeker van een plaats bij een workshop bij VrijwilligersAcademie073 als je via email een bevestiging van ons hebt ontvangen.

1. Klik linksboven op 'account aanmaken'.

2. Vul je gegevens in.

3. Ga akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy en Veiligheidsvoorwaarden.

4. Kies voor 'account aanmaken'.

Let op: je ontvangt van ons een email om je emailadres te verifiëren. Deze email kan om technische redenen in je spambox terecht komen. Pas na het verifiëren van je emailadres heb je een account en kun je inloggen en kun je jezelf inschrijven voor de workshops.

Rechtsboven in de website, vind je de knop 'Inloggen'.
Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je dit eenvoudig aanvragen via de knop 'Wachtwoord vergeten' onderin de inlog-balk. Je ontvangt dan een nieuw bericht in je e-mailbox. Let wel dat de mail soms terechtkomt in de spambox.

Je kan jezelf tot 48 uur voorafgaand aan de workshop zelf digitaal uitschrijven. Dit kan door:
1. Ga naar 'mijn account'
2. Ga naar 'workshops'
3. Kies 'uitschrijven'
4. Vervolgens wordt er gevraagd of je je ticket wilt verwijderen. Kies hier voor 'ja'.
Mocht je betaald hebben voor de workshop, dan ontvang je dit bedrag van ons terug.

48 uur voor aanvang van de workshop sluiten wij de inschrijving. Wil je binnen deze 48 uur voor aanvang nog afmelden dan is dit alleen mogelijk door een mail te sturen naar info@vrijwilligersacademie073.nl of door contact op te nemen met tel.nr: 06 46768110 (voicemail inspreken)

Dit is helaas niet mogelijk. Elke deelnemer is gekoppeld aan één e-mailadres / account. Er zijn dus aparte e-mailadressen nodig. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een e-mailadres (zodat je een eigen account kunt aanmaken), dan kun je misschien hulp vragen binnen je eigen vrienden/ familie of kennissenkring. Je kan hiervoor ook terecht op de Wijkpleinen. Mocht je hier alsnog niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersacademie073.nl en dan proberen wij je te helpen.

Je weet zeker dat je ingeschreven bent als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Ook kun je de inschrijving terugvinden in 'mijn account'.
geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spambox, het kan zijn dat de bevestigingsmail hier terecht is gekomen.

Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan verwachten wij dat je dit ons zo snel mogelijk laat weten. Dit kan via mail: info@vrijwilligersacademie073.nl of via VrijwilligersAcademie073 telefoon: 06 46 76 81 10. ( Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken)

Betaling verloopt via Ideal op de website. Bij de workshop kun je zien wat de kosten zijn.

Ben je aangesloten bij een organisatie die lid is van de VrijwilligersAcademie073? Dan hoef je niets te betalen voor de workshop. Dat betaalt de organisatie voor jou als vrijwilliger.

Wij vragen een minimaal bedrag voor deelname aan een workshop om bepaalde kosten te vergoeden. Denk hierbij aan de huur van locaties, het gebruik van apparatuur zoals een beamer ed., een kleine attentie voor de workshopdocent of bijvoorbeeld voor koffie en thee.
Sommige workshops bieden we gratis aan omdat we hierover bepaalde afspraken hebben kunnen maken.

Workshops


De workshopleider geeft inhoud aan een workshop. Als de informatie bij het workshopaanbod op de website voor jou niet voldoende is dan kun je voor meer informatie via mail contact met ons opnemen: info@vrijwilligersacademie073.nl

Na aanwezigheid bij de workshop ontvang je digitaal een certificaat van deelname. Log in en ga naar 'mijn account'. Vervolgens klik je op 'workshops'. Klik onder de kop 'Bezochte workshops' op 'Download deelnemerscertificaat'.
Je kan het bestand vervolgens opslaan of uitprinten.

Participanten & Sponsors