Netwerk je sterk

EVENT OP 2 APRIL IS HELAAS GEANNULEERD IVM RICHTLIJNEN CORONAVIRUS EN VERPLAATST NAAR HET VOORJAAR VAN 2021. MEER INFO VOLGT BINNENKORT.

Opvallen met je (vrijwilligers)werk!

Op donderdag 2 april 2020 vindt het event Netwerk je sterk: offline en online zichtbaar plaats bij Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch (Hervenplein).

Netwerk je sterk staat in het teken van opvallen met je vrijwilligerswerk. Na het event ga je naar huis met een grote dosis inspiratie én concrete tips om aan de slag te kunnen.

 

BOEIENDE WORKSHOPS EN LEZINGEN

Denk aan de masterclass met netwerk-koning Charles D. Ruffolo, workshop Filmen met je mobiel van Corporate Trailer of Online beter vindbaar aangeboden door Vrolijk Online. Verder staan Galant Vrijwilligersnetwerk en Farent voor je klaar met informatie over vrijwilligerswerk en fondsenwerving. Dr. Social Media Jordy Mol beantwoordt je brandende vragen over online PR en is er een boeiende lezing over de veranderende online wereld van docent en blogger Erdinç Saçan. Kortom, een dag om niet te missen!

 

Wil jij meedoen? Schrijf je dan nu in! Je kan een dagkaart met korting kopen of je kan je inschrijven voor losse workshops. Het programma start in de middag en loopt door tot in de avond. Tijdens het gezamenlijk diner is er tijd voor ontspanning en ontmoeting. Hapje mee eten? Vergeet niet om je ook daarvoor in te schrijven. Het event sluiten we af met een gezellige borrel!

 

Voor wie?Netwerk je sterk’ is voor iedereen binnen de gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Vught die zich als vrijwilliger inzet voor een ander of voor de stad.

 

Voor het totale programma zie: Programma Netwerk je Sterk – Offline en online zichtbaar

 

Dit event wordt mogelijk gemaakt door: VrijwilligersAcademie073, Avans Hogeschool, Galant Vrijwilligersnetwerk, Farent, Vrolijk Online, Corporate Trailer, Beeldzaam, Babbels in Beeld, StenenKamer3 en The NetworKing.

Netwerk je Sterk workshops

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Event dag

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Event dag". Bekijk alstublieft de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.