Anne-Marie gaat een nieuwe uitdaging aan!


Bijna 5 jaar heb ik als coördinator de kar mogen trekken bij VrijwilligersAcademie073. Een ontzettend leuke job waar ik veel heb geleerd en bijzondere mensen heb ontmoet. Voor mij is het nu de tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. En per 1 juni 2021 gaat dit dan ook echt gebeuren! Het gevoel is wel dubbel.

Met ontzettend veel gedrevenheid heb ik de afgelopen jaren VrijwilligersAcademie073 samen met een team van enthousiaste vrijwilligers en communicatiemedewerker Nur Özkanli mogen brengen tot het punt waar we nu staan: een plek voor ontmoeting, ontdekking, ontwikkeling en ontspannen met een stevige basis voor een mooie toekomst!

Iets doen voor een ander of je inzetten voor iets groters dan jezelf, vind ik waardevol. En hoe mooi is het als je werk gelinkt is aan dat wat je waardevol vindt. Dat geluk heb ik gehad! Door me samen met anderen in te zetten voor een veelzijdig programma kon ik bijdragen in het stukje persoonlijke groei van en waardering voor mensen die zich op vrijwillige basis hard maken voor hun buurt, dorp of stad. Om hen te ondersteunen de beste versie van zichzelf te kunnen zijn is heel bijzonder. Mijn rol bij VrijwilligerAcademie073 heeft mij als persoon ook veel gebracht;  ik heb me op verschillende vlakken verder kunnen ontwikkelen.

Wat ik het meeste zal gaan missen is ons team! De (vrijwillige) medewerkers die VrijwilligersAcademie073 mede draaiende houden, de workshopbegeleiders en de mensen binnen Farent. Toppers zijn jullie!

Het netwerk van VrijwilligersAcademie073 is groot en het contact met investeerders is altijd een grote bron van energie voor me geweest. De contacten met trouwe aanbieders, zoals trainers Georgette Mulder en Neeltje van Alebeek, of het contact met samenwerkingspartner Reinier van Arkel, zal ik zeker gaan missen. Ook de ‘collega’s’ van organisaties van het eerste uur, Avans Hogeschool, Van Neynsel, Buddyhulp en VPTZ zijn altijd trouwe sparringpartners geweest. En natuurlijk niet te vergeten, mijn collega’s binnen team Galant Vrijwilligersnetwerk met hun ervaring,  deskundigheid en enthousiasme waar ik altijd bij terecht kon.

Afscheid nemen van VrijwilligersAcademie073 doet toch best een beetje pijn! Medewerkers, deelnemende vrijwilligers, organisaties die lid zijn, investeerders die workshops geven, bedankt allemaal! Bedankt voor de fijne samenwerking en voor wat we voor elkaar betekend hebben!

En VrijwilligersAcademie073? VrijwilligersAcademie073 wens ik nog hele mooie jaren toe! Met een grote, warme community van mensen, van vrijwillige energie die van elkaars expertise gebruikmaken en waar men elkaar kan ontmoeten, en erkend en gezien wordt als mens. Dat vanuit deze ontmoetingen weer veel moois kan ontstaan!

Anne-Marie Ninaber van Eijben – Minkels

Meer informatie over de functie van Anne-Marie, lees je in de vacature van Farent.